Kahdeksan suomalaista mukana USDGC:ssa

Perinteikäs ja arvostettu frisbeegolfin Major-tapahtuma United States Disc Golf Championship (USDGC) järjestetään 3.-6.10.2018 Rock Hillissa, Yhdysvalloissa. Mukaan kilpailuun on ilmoittautunut kahdeksan kauden aikana osallistumisoikeuden siihen saavuttanutta suomalaispelaajaa. 

Suomalaisista mukana kilpailussa ovat Jalle Stoor (Talin Tallaajat, Helsinki), Leo Piironen (Nummelan frisbeeseura), Seppo Paju (Frisbeegolfseura 7k, Turku), Teemu Nissinen (Nummelan frisbeeseura), Pasi Koivu (Lords of DiscGolf, Heinola), Ilkka Niemi (Tampereen frisbeeseura), Väinö Mäkelä (Puskaputtaajat, Laukaa) ja Mikael Häme (Lahden Frisbee Club).

Suomalaispelaajista Paju nappasi viime vuonna USDGC-kilpailusta kaikkien aikojen toiseksi parhaan suomalaissijoituksen ollen kuudes. Pajun tähänastisena saldona kaudelta 2018 ovat frisbeegolfin EM-hopea sekä upea kuudes sija MM-kilpailuista. Mukana ovat myös muun muassa tämän vuoden EM-kilpailuiden pronssimitalisti ja kotimaisen pro-tourin kokonaiskisan voittanut Mäkelä sekä vuoden 2018 Suomen mestari Piironen. 

Vastassa muut frisbeegolfmaailman huiput

Rock Hillissa suomalaiset saavat vastaansa tukun muita maailman huippupelaajia. Kilpailuissa mukana on muun muassa kova yhdysvaltalaiskolmikko Paul McBeth, Eagle Wynne McMahon ja Richard Wysocki sekä heidän kintereillään maailman ratinglistauksessa neljäntenä oleva vuoden 2018 Euroopan mestari, saksalainen Simon Lizotte

Yhteensä kilpailussa on mukana 125 pelaajaa. Kilpailu koostuu neljästä pelikierroksesta, joista ensimmäinen pelataan keskiviikkona 3.10. ja viimeinen lauantaina 6.10. 

Lisätietoja:

USDGC viralliset nettisivut.

Livetulokset.