Vuoden 2019 frisbeegolfin SM-kilpailuiden haku 30.7.-31.8.

Frisbeegolfin SM-kilpailujen (MPO+FPO) haku vuodelle 2019 on avoinna SFL:n jäsenseuroille 30.7.-31.8.2018 välisenä aikana. Kilpailunjärjestäjäksi voi hakea oheisen linkin takaa löytyvällä hakulomakkeella. Muiden SM-kilpailuiden ja SFL:n tourien haut avautuvat myöhemmin.

Kuva: Eino Ansio / Innova Europe

Kilpailussa pelataan neljä varsinaista kilpailukierrosta, yksi kierros päivässä. Järjestettävät luokat ovat MPO (avoin luokka) ja FPO (naiset avoin). Kilpailun ajankohta tarkennetaan myöhemmin liiton ja järjestäjän yhteistyössä, PDGA:n kalenterin huomioiden.

Hakulomake, SM-kisat 2019

Lisätietoja SM-kisojen hakemisesta löydät hakulomakkeelta. Lisätietoja antaa myös liiton toiminnanjohtaja:

Anniina Ihamäki
Toiminnanjohtaja
050 596 0310
toiminnanjohtaja@frisbeegolfliitto.fi