Amateur Series -kilpailuiden haku on käynnistynyt

Amateur Series -kisojen haku on nyt avattu liiton kilpailunhakulomakkeelle. Suomen frisbeegolfliitto ry:n (SFL) amatöörien kärkitason- ja junioripelaajille suunnatut Amateur Series -kisat korvaavat edellisvuosien Am1-tourit, kun taas alueelliset Am2-tourit ovat nyt Am-toureja sisältäen enemmän amatööriluokkia.

Amateur Series -kisat myönnetään kaikille kriteerit täyttäville hakijoille, mutta SM-karsintakisoiksi valikoidaan soveltuvimmat kisat (enintään kuusi). SM-karsintakilpailuissa jaetaan osallistumisoikeuksia junioreiden SM-kilpailuihin sekä amatöörien SM-kilpailuihin. SM-karsintakilpailut tulee järjestää elokuun alkuun mennessä, ja niiden myöntämisessä huomioidaan alueellinen kattavuus. Muita Am Series -kisoja voidaan pelata myöhälle syksyyn saakka.

Amateur Series -kilpailuiden haku on käynnissä 4.-18.4.2018. Valinnat SM-karsintakisoiksi suorittaa SFL:n hallitus.

Ohje Amateur Series -kilpailuiden järjestämiseen. Ohjeessa on määritelty muun muassa Am Series -kilpailuissa järjestettävät luokat ja luokkakiintiöt sekä SM-osallistumisoikeuksien jakamisperusteet.

 

Lisätietoja:

Anniina Ihamäki
Toiminnanjohtaja
050 596 0310
toiminnanjohtaja@frisbeegolfliitto.fi