Toureilla taistelu tiivistyy

 

12.-13.8. viikonloppuna mitellään perinteikkäillä länsirannikon kilparadoilla, SFL:n kansallisilla kiertueilla.

 

 

Powergrip Pro Tour on kerännyt valtakunnan huippupelaajat Porin Kirjurinluodolle. Tuulinen länsirannikko ukkosen uhkineen haastaa kiertueen kilpailijat – luvassa on takuulla kirjavia tuloskortteja puuskaisen lauantain aikana.

Lue lisää ennakkotunnelmia Powergrip Pro Tourin kotisivuilta.

Kilpailun tulospalvelu SFL:n Kisakoneessa.

 

 

 

Kansallinen amatöörikiertue DGStore.fi Tour puolestaan huipentuu 150 kilometriä etelämpänä Turussa.

Lajin nuoret lupaukset esittävät parastaan Lausteen frisbeegolfpuistossa tavoitellen kiertuemenestystä ja paikkoja junioreiden SM-kilpailuihin Oulussa. Sääolosuhteiden vaikutus amatöörien välinehallintaan Lausteen pyörteissä on takuulla suuri, joten odotella sopii huomattavaa tuloshajontaa ja yllätyksiä.

Niklas Anttila on jo varmistanut kiertuevoiton 18-vuotiaiden poikien luokassa ja samalla halutessaan tallipaikan Team DGStoressa. Vastaavasti 18-vuotiaiden tyttöjen kiertuevoitto jaetaan LFC:n Sini Lindholmin ja Simpeleen Maria Asikaisen kesken.

Muissa luokissa kiertuevoitoista käydään vielä tiukka vääntö Turussa. Viidestä osakilpailusta kolmen parhaan pisteet huomioidaan kiertueen loppupisteissä.

 

Katso kiertueen pistetilanteet

Kilpailun tulosseuranta SFL:n Kisakoneessa

 

Lausteen frisbeegolfpuistossa on kilpailtu mm. 2016 SM-kilpailut ja kesällä 2017 EuroProTourin osakilpailu. Kuva: Lumo Creative / Matias Tanner