WTDGC 2017

 

Kilpailukausi tiivistyy. Kotimaan kiertueet Powergrip Pro Tour ja DGStore.fi Tour jatkuvat viikonvaihteessa länsirannikolla Porissa ja Turussa. Seuraavalla viikolla katseet kiinnittyvät Hyvinkäälle.

Välittömästi Hyvinkäällä 17.-20.8. kilpailtavien Frisbeegolfin SM-kilpailujen jälkeen pieni, mutta pippurinen ryhmä suomalaisia eturivin urheilijoita suuntaa kompassinsa kohti brittein saaria.

 

WFDF World Team Disc Golf Championships

 

23.-26.8. Englannin Colchesterissa kamppaillaan kattojärjestö World Flying Disc Federationin (WFDF) alaiset frisbeegolfin joukkue-MM-kilpailut.

Joukkuemaailmanmestaruus on varsin uusi tulokas arvokisarintamalla ja vuorottelee jatkossa maanosamestaruusvuosien kanssa. Parillisina vuosina kamppaillaan siis Euroopan mestaruuksista ja parittomina joukkuefrisbeegolfin maailmanmestaruuksista.

 

 

Myös Suomesta osallistuu kilpailuihin joukkue, joka seulottiin rankingin perusteella halukkaista kärkitason heittäjistämme. Joukkue koostuu avoimen luokan, naisten luokan sekä juniori- ja masters-luokan pelaajista.

 

Suomen maajoukkue Colchesterin MM-kilpailuissa

 

Tapani Aulu (capt)

Mikael Hakala

Anne Kettunen

Juho Parviainen

Ari Penttala

Kari Vesala

 

Tapani Aulu on viime vuoden tapaan maajoukkueen kapteeni. Kuva: SFL / Kari Toivonen

 

Suomi on rankattu kilpailussa ennakkoon toiseksi. Rankingissa edellä on vain Kanada ja Suomen jälkeen seuraaviksi on sijoitettu Uusi-Seelanti ja USA.

 

Lisätietoa kilpailusta löytyy kilpailun kotisivuilta.

 

Maajoukkue yhteistyössä Nonamen ja Powergripin kanssa

 

 

 

Suomen maajoukkue esiintyy MM-kilpailuissa Oulun EM-kisojen tapaan Nonamen laadukkaissa pelipaidoissa. Mukana maajoukkueen ilmettä luomassa on myös SFL:n melko hyvä yhteistyökumppani Powergrip.

Kannattaa myös seurata kisojen alla ja aikana SFL:n Facebook-tiliä.

 

-SFL