Keisari Tali Open huipentuu sunnuntaina

Talin Tallaajat ry:n järjestämän perinteikkään Keisari Tali Openin ratkaisuhetket nähdään sunnuntaina Helsingissä Talin frisbeegolfpuistossa. Kilpailu käynnistää samalla PDGA:n EuroProTourin.

 

 

Upeassa kesäisessä säässä käyty kilpailu huipentuu sunnuntain finaalikierroksella, jolle kärkiryhmät lähtevät iltapäivällä.

Tapahtuma on yleisölle maksuton, paikalle suositellaan saapumaan julkisin kulkuneuvoin.

Kätevä reittiopas ohjaa perille älylaitteen avulla.

 

Stoorilla tiedossa kotiradan metkut

 

Kotimaisemissaan kilpaileva Jalle Stoor johtaa avoimen luokan kilpailua kahden kierroksen jälkeen. Huippuluokan kierrostulokset 61 heittoa (-9) ja 62 heittoa (-8) lähettävät Stoorin päätöskierrokselle neljän heiton etumatkalla.

 

Jalle Stoor. Kuva: SFL / Kari Toivonen

 

Nummelan Janne Hirsimäki löysi kirivaihteen. NFS:n mies heitti toisella kierroksella Talissa harvinaisen bogey-free kierroksen ja samalla kilpailun toistaiseksi parhaan kierrostuloksen 60 heittoa (-10). Tulos riitti nostamaan Hirsimäen jaetulle toiselle sijalle Laukaan Puska Puttaajien Väinö Mäkelän kanssa. Eroa kaksikolla on neljä heittoa niin johtavaan Stooriin kuin takana uhkaajiin.

Kilpailu on sujunut suomalaisten komennossa. Viron Silver Lätt on kahden kierroksen jälkeen paras ulkomainen kilpailija jaetulla sijalla 17.

 

 

Hannele Määttä naisten paalupaikalla

 

Naisten luokassa kilpailusta odotettiin ennen kaikkea viime vuoden mestarin Eveliina Salosen ja toisen nuoren kärkipelaajattaremme Henna Blomroosin välistä taistoa. Kaksikko löytyy Talin syheröisten väylien nujertamina kuitenkin kahden kierroksen jälkeen vasta sijoilta 4. ja 5. Blomroos sai pelinsä järjestykseen toisella kierroksella ja heitti naisten luokan parhaan kierroksen 76 (+6).

 

Hannele Määttä. Kuva: SFL / Kari Toivonen

 

Kilpailun kärjessä on hienosti esiintynyt Hannele Määttä. Määtän kierrokset 76 (+6) ja 78 (+8) lähettävät hänet kolmen heiton karkumatkalla sunnuntain finaalikierrokselle. Jaetulla toisella sijalla ovat 2014 Euroopan mestari OFS:n Jenni Eskelinen sekä Viron ykkösnainen Kristin Tattar.

 

SFL