Hirsimäki luottavaisena MM-semifinaaliin

 

 
MM-kilpailujen neljäs kilpailukierros saatiin päätökseen aamuyöllä Suomen aikaa.
 
 

 

proworlds16-full

 

 

Naisten kärki vaihtui

 

 

Naisten luokan kärjessä  tapahtui huomattavaa liikehdintää, kun ykköspaikkaa pitänyt Catrina Allen epäonnistui kierroksessaan (+2, kokonaistulos -6). Kilpailun johtoon nousi hallitseva mestari Paige Pierce (kierros -6, kokonaistulos -12). Myös kokenut Valarie Jenkins (-6 /-8) onnistui hienon kierroksensa turvin ohittamaan Allenin nousten kilpailun kakkoseksi.
 

 

Wysocki vahvoilla mestaruustaistossa

 

 

Avoimessa luokassa kärkikolmikon järjestys säilyi ennallaan ja Ricky Wysocki vaikuttaa karanneen turvallisen tuntuisesti, kun kilpailussa on jäljellä semifinaalikierros sekä 9-väyläinen kärkikortin finaali.
Semifinaalin jälkeisellä kärkinelikolla on siis jäljellä 27 väylää, muut päättävät kilpailunsa 18 väylän semifinaalikierrokseen.

 

 

Hirsimäen neljäs kierros tuntui tulosta paremmalta

 

Janne Hirsimäki raportoi neljännen kierroksensa jälkeen:
 
Neljäs lämmin ja tuulinen kierros takana. Tänään lämpötila huiteli lähellä 30 astetta ja kevyt tuulenvire heilutti kiekkoja täysin päinvastaisesta suunnasta kuin edellisellä kierroksella. Luvassa oli siis jälleen pitkien draivien hallintaa edellyttävä kierros.
 
Eilinen tuulinen keli osoitti joidenkin kiekkojen kuluneen hieman liikaa, joten aamutreeneihin oli syytä ottaa hieman uudempaa työkalua käyttöön. Resepti auttoi ja kierros tuntui yleisesti parhaimmalta tähän mennessä. Uskalsin pistää enemmän voimaa ja luottoa heittoihini, minkä mm. caddynikin huomasi. Hän mainitsi kesken kierroksen, että ”Tänään heität kovempaa?”. Näin olikin.
 
 
 

 

Janne Hirsimäen MM-kisat huipentuvat tänään pelattavaan semifinaaliin.

Janne Hirsimäen MM-kisat huipentuvat tänään pelattavaan semifinaaliin.

 

 
Kun luotto kiekkoihin on kohdallaan, homma toimii hyvin. Tosin ratingpisteiden valossa tarkasteltuna kierros jäi kisojen huonoimmaksi. Pari pientä virhettä väylillä 1 ja 16 maksoivat tänään yhteensä 4 heittoa. Tuo nyt ei paljoa häiritse, aina sattuu ja tapahtuu. Tärkeämpää on löytää luotto jälleen tekemiseen.
 
Kiekkoja täytyy jatkossa tarkkailla entistä useammin, jotta niiden kuluneisuus tulee tutuksi. Yleisesti ottaen siis luottavaisin mielin huomiseen semifinaaliin, joka alkaa paikallista aikaa jo klo 8:00 (Suomen aikaa klo 16:00). Semifinaali pelataan jälleen Jones East radalla, missä vietimme kisan kaksi ensimmäistä kierrosta. Tänään aikaisin nukkumaan ja aamulla ylös kukonlaulun aikaan. One more round.
 
Smashboxx.tv:n pojat kuvasivat muuten meidän tämän päivän kierroksen, joten se taitaa jossain kohtaa tulla julkistukseen, tai sitten kyseessä oli vain varmistelu, jos joku heittää loistavan kierroksen taaemmissa ryhmissä. Jää nähtäväksi.

 

 
-Janne”