Joukkuefrisbeegolfin Suomen mestarit 2016

Frisbeegolfin joukkue-SM -kilpailut saatiin päätökseen Siilinjärvellä

 

Joukkue-SM-2016

 

 

 
Toinen kilpailupäivä käytiin hienossa kesäsäässä lukuunottamatta yhtä lyhytkestoista rankkasadekuuroa, joka kasteli pelaajia neljännen kierroksen aikana. Tulostaso nousi pikkuhiljaa turnauksen edetessä, kun pelaajat oivalsivat radan metkut. 160 pelaajaa lähtivät yhtäaikaa viimeiselle kierrokselle Tarinalaaksossa.

 

image1-2

Joukkue-SM -kilpailujen pelaajat ennen viimeistä kierrosta. Kuva: Vuorelan Veikot

 

Jyväskylän Liitokiekkoilijat avoimen luokan mestareiksi

Suomen suurin seura, Jyväskylän Liitokiekkoilijat, osoitti suuruutensa myös joukkuefrisbeegolfissa. Avauspäivän jälkimmäisellä kierroksella kärkipaikalle siirtyneet jyväskyläläiset eivät päästäneet uhkaajia iholleen, vaan pelasivat Suomen mestareiksi.

Toiseksi nousivat huikean loppukirin siivittäminä helsinkiläiset Talin Tallaajat. Kakkospaikka lohkesi lopulta vain yhden pisteen erolla ennen turkulaista Frisbeegolfseura 7k:ta. Tallaajien tavoin 7k päätti kilpailunsa nousujohteisesti. Joukkueet nousivat päätöskierroksella ohi Nummelan, Lahden ja Laukaan joukkueiden.

  1. JyLi: Nicolas Lakonen, Veli-Pekka Luoma, Esa Salonen, Simo Töllikkö
  2. TT: Tomas Koskelainen, Toni-Mikael Syrjänen, Kari Vesala, Riku Vink
  3. 7k: Eetu Mikkola, Antti Suominen, Lauri Suominen, Jali Veranen

 

image1

Avoimen luokan Suomen mestarit, Jyväskylän Liitokiekkoilijat. Kuva: Vuorelan Veikot

 

Sekajoukkueiden Suomen mestaruus Raumalle

Raumalaisten avauspäivänä hankkima etumatka riitti toisena kilpailupäivänä ja sekajoukkueiden mestaruus matkasi länsirannikolle, Rauman Frisbeelle. Päätöspäivänä Nokian Frisbeeseuran loppukiri toi seuralle hopeaa ja kolmanneksi nousi väkevän viimeisen kierroksen ansiosta laukaalainen PuskaPuttaajat.

  1. RF: Erik Aalto, Joonas Aalto, Henna Blomroos, Jani Ikonen
  2. NoFS: Lassi Hakulinen, Ellinoora Heikkilä, Jukka Leinonen, Sauli Pesonen
  3. PP: Mari Haukka, Tuomas Turunen, Petri Virtanen, Sami Väisänen 

 

Sekajoukkueiden suomenmestarit, Rauman Frisbee. Kuva: Vuorelan Veikot

Sekajoukkueiden suomenmestarit, Rauman Frisbee. Kuva: Vuorelan Veikot

 

Lopputulokset Kisakoneessa

 

SFL onnittelee mestareita ja menestyneitä!