Hakala kärkitaistelussa junioreiden MM-kilpailuissa

Mikael Hakala jatkaa kärkikamppailussa junioreiden MM-kilpailuissa Madisonissa, Yhdysvalloissa. Kisaraporttia paikan päältä toimittaa valmentajaisä Harri:

am-worlds-logo-2016-full

 

 

Keskiviikko, toinen kilpailupäivä

 

 

”Toisena kilpailu päivänä oli vuorossa kaksi 18-väyläistä rataa, Hiestand Park ja Capital Springs. Näistä edellinen on Madisonin toiseksi vanhin rata, joka on valmistunut 1998 ja jälkimmäinen on uusin rata vuodelta 2013. Hiestandin rata pelattiin lyhyiltä tiiltä, joten rata oli helppo. Koska tuuli tyyntyi iltapäivällä, ei Capital Springskään näyttänyt vaikeimpia puoliaan. Niinpä kärkiviisikossa ei tapahtunut juurikaan muutoksia ensimmäiseen päivään verrattuna. Itse asiassa kärkikolmikko heitti täsmälleen samat tulokset molemmilla radoilla. Täten Henry Dissell, Kobey Frampton ja Mikael Hakala ovat heiton eroilla kärjessä. Neljännen sijan jakavat Aaron DeVries ja Ezra Robinson kolme heittoa Mikaelista.
 

 

Yhtenä suurimmista yllätyksistä on ollut lämpö. Tänään kilpailun alkaessa klo 8 oli lämpö jo hellelukemissa. Iltapäivällä lämpötila oli 30-asteessa. Lähes avoimella Capital Springsin radalla se olisi ollut erittäin tuskallista mutta onneksi pilvet tulivat apuun.
 

 

dav

Capital Springs, väylä 6. Kuva: Harri Hakala

 

 
Kisat tuntuvat saavan kovasti näkyvyyttä ja kilpailijat siten tottua haastatteluihin ja kuvauksiin kesken kierroksen. Tänään Discgolfer-lehden toimittaja kulki kärkiryhmän mukana usean väylän ajan kuvaten poikia ja heidän heittojaan.
 

 

Tällä hetkellä on siis heitetty 54 väylää ja edessä kaksi 27-väyläistä rataa ennen kuin alkaa semifinaali, johon pääsee 12 parasta. Ratojen haastavuus kasvaa huomenna ja jo huomenillalla voidaan arvailla jatkuuko kärkikolmikon vauhti tasaisena vai nouseeko uusia nimiä kärkikorttiin.”

 

 
-Harri