Prodigy Disc Tour sai jatkoa Jyväskylässä

Laajavuoren korkeuserot haastoivat kärkitason amatöörikilpailijat viikonvaihteessa aurinkoisessa Jyväskylässä. Prodigy Disc Tourin kolmannen osakilpailun kärkikahinoissa häärivät tutut nimet.

PDBanner-Laajavuori

Kovimmista kokonaistuloksista vastasivat jälleen junioripelaajat. Juniorit-15 -luokkaa koko tourin dominoinut Mikael Räsänen varmisti kiertueen kokonaisvoiton jo kolmannen peräkkäisen osakilpailuvoiton myötä. Räsäsen kolmen kierroksen kokonaistulos 17 heittoa alle radan parin löytyi myös juniorit-18 -luokan voittaneen Antti Kotilaisen tuloskortista.

MA1-luokan osakilpailuvoittoon pelasi jo Orimattilassa podiumille yltänyt Marko Jalo ennen Nicolas Lakosta ja kolmannen sijan jakaneita Rauli Savelaa ja Simo Töllikköä. Jalo siirtyi samalla tourin kokonaispistetilanteessa kärkipaikalle ja Töllikkö kakkoseksi. Mainittu kaksikko kortitti lauantaina Laajavuoreen myös uuden rataennätyksen (-8).

Amatöörinaisissa Heidi Laine ratkaisi tilanteen edukseen viimeisellä kilpailukierroksella. Kierrostulos +5 riitti kuromaan kilpasisariin usean heiton kaulan ja nosti Laineen samalla tourin ykköspaikalle. Jonna Mustonen kiri finaalikierroksella kakkoseksi ohi tourin kakkosnaisen Saara Pohjalaisen ja kanssaan kolmannen sijan jakaneen Minna Sellmanin.

Tytöt-15 -luokan vei nimiinsä Anna-Kaisa Savinainen ennen Sinna Talvensolaa. Kaksi ensimmäistä osakilpailua voittanut Sini Lindholm ei osallistunut Jyväskylän osakilpailuun.

Kokonaispistetilanteet ovat varsin syheröiset kaikissa luokissa lukuunottamatta nuorimpia junioriluokkia (15-v). Kokonaispistetilanteeseen huomoidaan kolme parasta osakilpailua ja kukin pelaaja voi osallistua enintään neljään tourin viidestä osakilpailusta. Jäljellä ovat vielä Oulun sekä Tampereen osakilpailut.

Tourin kokonaispistetilanne.