SM-kilpailujen villit kortit julki

 

Turussa järjestettävien vuoden 2016 SM-kilpailujen villien korttien saajat on julkistettu tänään.

Järjestävä seura Frisbeegolfseura 7k yhteistyössä SFL:n kanssa valitsivat 65 hakijan joukosta 20 kilpailijaa mukaan SM-kilpailuihin.

Lista valituista urheilijoista on nähtävillä SM-kisasivuilla:

 

Näyttökuva 2016-02-19 kello 21.13.34

 

Kilpailun kotisivuille on hiljattain julkaistu myös muun muassa caddiebook sekä tietoa kilpailun aattona Turun Tuomiokirkolla järjestettävästä yleisönäytöksestä.

SM-kilpailut pelataan Turussa Lausteen frisbeegolfpuistossa 30.6.-3.7. ja aattona 29.6. järjestettävä yleisönäytös alkaa klo 18:45.

 

Grip EQ -tour jatkuu Vaasassa

Kotimainen huipputason kilpailukausi jatkuu vielä ennen juhannusta Vaasassa Grip Eq-tourin osakilpailulla. Väriä kisaan tuo kotimaisten kärkinimien lisäksi Suomessa parhaillaan promootiokiertueella viihdyttävä Saksan Simon Lizotte, joka on myös yksi Oulun EM-kilpailujen suurista ennakkosuosikeista.

Katso Vaasan kilpailun tiedot Kisakoneessa.

 

Kilpailunjärjestäjille mallia

Nokialla edellisviikonloppuna pelattu European Open oli odotetusti hämäläisten huipputasoinen voimannäyte. Standardeja luova urheilutapahtuma asetti jälleen haasteen kaikille kilpailunjärjestäjille, osoittaen mihin laadukkaalla organisaatiolla ja merkittävillä perinteillä voidaan yltää. Kilpailun voitti huikean takaa-ajon päätteeksi yhdysvaltain Paul McBeth. Parhaat suomalaiset olivat päätöspäivänä hienosti kirineet Pasi Koivu (5.) ja Leo Piironen (6.). European Open pelattiin osana Disc Golf World Touria.

 

Prodigy Disc Tourilla superjuniorit jatkoivat näyttävästi

Orimattilassa jatkui 11.-12.6. SFL:n amatöörisarja Prodigy Disc Tour. Nuoret Mikael Räsänen ja Sini Lindholm osoittivat, ettei Keravan avauskilpailun tulostaso ollut silkkaa suonenvetoa. 14-vuotiaat komeetat vastasivat sukupuoltensa kovimmista kokonaistuloksista Orimattilassa. Muissa luokissa voittoihin ylsivät Samuli Koskinen (MA1), Johannes Uotila (MJ1), Laura Uusi-Rasi (FA1) ja Anna-Sofia Haipus (FJ1)