SFL Kisakoneessa tarjolla mainostilaa

SFL tarjoaa uutena mahdollisuutena mainostajille erinomaista näkyvyyttä SFL:n Kisakoneessa.

Kisakoneen potentiaalisten mainosnäyttöjen määrät ovat huimat; yksistään huhtikuun aikana etusivun latauksia oli yli 127 000.

SFL Kisakone bannerit havainnekuva

Havainnekuva banneripaikoista SFL Kisakoneessa.

 

Banneripaikka sisältää kiinteän mainospaikan etusivulla ja muilla yleissivuilla ja myydään aikavälille 01.06.2016 – 31.12.2016 (7kk sopimuskausi). Mainostaja voi muokata mainoksen sisältöä ostetun kauden aikana. Mainosbannerin minimihinta on 80 euroa kuukaudessa (alv 0%). Kilpailukohtaisten alasivujen mainospaikat eivät sisälly kokonaisuuteen, vaan ovat kokonaisuudessaan kilpailunjärjestäjien käytössä.

Linkki Kisakoneen etusivulle

Banneripaikkoja on tarjolla sopimuskaudeksi kaksi ja ne myönnetään korkeimmat hyväksytyt tarjoukset esittäneille.

Sitovat tarjoukset pyydetään lähettämään sähköpostitse toiminnanjohtajalle viimeistään 01.06.2016 klo 15.

toiminnanohjaaja@frisbeegolfliitto.fi

Mainosbannerin sisällön on oltava Kisakoneen muuta sisältöä häiritsemätöntä sekä urheiluhengen ja hyvien tapojen sekä Suomen lakien mukaista. SFL pidättää oikeuden hylätä toimitettu mainos.

Mainosbannerin koko on 290*145 pikseliä ja paikan ostaja määrittelee linkin jonne banneri ohjautuu. Mainos tulee toimittaa mainostajan omalta SSL-suojatulta palvelimelta upotettavana mainoksena JPG tai PNG -muodossa. Vastaavasti kuvat voi toimittaa SFL:n palvelimella ylläpidettäväksi. Mainoskuvan maksimikoko on 80 kt.

Tarjotun hinnan lisäksi pyydämme lyhyen selvityksen siitä mitä mainospaikka tulee sisältämään.

 

SFL uusi logo