Juniorit ja eurooppalaiset säväyttivät toureilla

 

Prodigy Disc Tourin avauskilpailussa valtakunnan amatööripelaajat kerääntyivät mittelemään paremmuudesta Keravan Keinukallion radalla. Upeassa kevätsäässä pelatussa kilpailussa edukseen erottuivat erityisesti kaksi tulevaisuuden lupausta.

 

PDBanner-Keinukallio

 

Juniorit 15v -luokassa Mikael Räsänen takoi 54 väylän kilpailussa tulostaululle lukemat -15. Tämä takasi luokkavoiton käsittämättömällä 28 heiton marginaalilla ja olisi riittänyt selkeään voittoon myös aikuisten MA1-luokassa sekä 19-vuotiaiden junioreiden luokassa. Räsäsen lauantain toisen kierroksen alustava rating on huikea 1029.

Tytöt 15v -luokassa puolestaan Sini Lindholm ei antanut kilpasisarten puuttumisen haitata tahtiaan. Lindholm pelasi kierrokset alustavasti rating-keskiarvolla 821, mikä on 40 pistettä yli aiemman vertailutasonsa. Lopputulos +44 olisi oikeuttanut Lindholmin jaetulle kärkipaikalle naisten luokassa.

MA1-luokan voittoon heitti Juho Väisänen ja Juniorit-19 -luokassa parhaiten suoriutui Mikael Hakala.

Katso kilpailun tulokset

 

Prodigy Disc Tour jatkuu 11.-12.6. Orimattilassa.

 

Prodigy Disc Tourin toinen osakilpailu pelataan kuukauden kuluttua Orimattilan Kiekkopuistossa.

Kilpailun ilmoittautumisen ensimmäinen vaihe on avautunut tänään Kisakoneessa.

 

Disc Golf World Tour Konopiště Open pelattiin Tsekissä

 

DGWT

Kuva: http://discgolfworldtour.com

 

Disc Golf World Tour jatkui vanhalla mantereella Tsekissä. Maailman ykkösnimi Paul McBeth joutui taipumaan kahdelle eurooppalaiselle Konopisteen pitkällä radalla. Tsekissä pelatun kilpailun vei nimiinsä lopulta ratkaisupelissä Saksan Simon Lizotte ennen Tanskan Karl-Johan Nyboa. Kolmen pelaajan välisessä ratkaisupelissä kilpailun voitosta McBeth jätettiin näin ollen kolmanneksi.

Hyvin pelanneesta suomalaisten joukosta parhaiten esiintyi Seppo Paju, joka sijoittui kilpailun neljänneksi. Terävimmän kärjen takana onnistui mainiosti myös EM-joukkueeseen hiljattain noussut Lassi Hakulinen (5. sija).

Jaetulle seitsemännelle sijalle sijoittuneet Teemu Nissinen ja Juho Parviainen sekä 10. sijan jakaneet Janne Hirsimäki ja Pasi Koivu mahtuivat myös kymmenen kärkeen kovatasoisessa kilpailussa.

Tulokset DGWT:n sivuilla.