Toukokuu toureja täynnä

 

Kotimainen kilpailukausi käynnistyy toden teolla

Kevätsää hellii frisbeegolfaajia ja kotimainen kausi on käynnistynyt ympäri Suomen viikkokisoin sekä erilliskilpailuin. Ennätyksiäkin on jo rikottu, kun Prodiscus After Easter Open keräsi Kankaanpäässä tähänastisen kotimaan ennätysosallistujamäärän, 264 pelaajaa.

 

PDBanner

 

Prodigy Disc Tour -amatöörikiertueen avauskilpailu pelataan tulevana viikonloppuna 7.-8.5. Keravan Keinukallion radalla. 144 pelaajan kilpailu on täynnä ja taistelu kiertueen kärkisijoista miesten ja naisten sekä poika- ja tyttöjunioreiden luokissa alkaa lauantaiaamuna.

Viiden osakilpailun Prodigy Disc Tourilla taistellaan paitsi osakilpailuvoitoista, myös kiertueen kokonaispisteistä sekä osallistumisoikeuksista loppukesän amatöörien ja junioreiden SM-kilpailuun.

Kilpailun tulossivut päivittyvät Kisakoneessa

 

Grip Eq -tour 2016 puolestaan starttaa parin viikon kuluttua Tammisaaressa. Tällöin kotimaan kärkipelaajat aloittavat pro-tourin Västerbyn vivahteikkaalla 18-väyläisellä radalla.

 

Disc Golf World Tour jatkuu

Myös maailmankiertueen, Disc Golf World Tourin tarina jatkuu. Tukku kansainvälisiä huippuja kokoontuu Tsekin Konopištěen poikkeuksellisen kauniille kisanäyttämölle. Suomalaisia kilpailussa on jälleen vankka edustus vetureinaan EuroTourilla hienosti aloittaneet Seppo Paju sekä Teemu Nissinen. Tsekin osakilpailun avauskierros pelataan tänään torstaina 5.5. ja ensimmäiset tulokset päivittyvät paraikaa kilpailun tulosseurantaan:

Seuraa kilpailua DGWT:n sivuilla.

 

EuroTour saapuu Helsinkiin

PDGA:n EuroTour rantautuu perinteisesti Helsinkiin Tali Openin merkeissä toukokuun loppupuolella, 27.-29.5. Suomalaisittain erittäin vahvasti alkanut kiertue jatkuu näin ollen kotikentällämme.

Katso kilpailun sivut.