Nissinen jatkoi hyvää peliään USDGC:ssä

United States Disc Golf Championshipin kolmas kierros pelattiin perjantaina. Nathan Sexton nousi yksin johtoasemaan, Paul McBeth ja Ricky Wysocki nousivat jakamaan toista sijaa ja Teemu Nissinenkin jatkoi hyviä otteitaan. Pasi Koivun avaus väylällä 17 onnistui täydellisesti

Nathan Sexton jatkoi huipputasaisia otteitaan ja kahden 59:n (-8) jälkeen pelasi 60 (-7) ja jätti sillä muut heittäjät taakseen kolmen heiton erolla. Jaetusta johdosta kierrokselle lähteneen Nathan Dossin kierros oli vaikeampi ja päättyi tulokseen 67 (par). Doss putosi neljänneksi.

Jaetulle toiselle sijalle nousivat koko turnauksen tasatahtiin pelanneet Ricky Wysocki ja Paul McBeth. Kahden ensimmäisen kierroksen 62:sia (-5) seurasi 57 (-10). Kuitenkin kolmannen kierroksen tulos herroilla syntyi hieman eri tavalla. Paul McBeth oli jälleen erittäin vahva ensimmäisellä kymmenellä väylällä ja vaikeuksissa loppupään väylillä, Wysockin pelatessa päinvastoin.

Teemu Nissinen ja ruotsalainen Henrik Johansen jatkavat edelleen parhaina Yhdysvaltain ulkopuolisina pelaajina. Tänään molemmat vasenkätiset pelasivat 65 (-2) ja pitävät sillä nyt yhdessä jaettua 12. sijaa. Paremman kakkoskierroksensa turvin Nissinen jatkaa kolmosryhmässä.

Nissisen matka kärkeen on kasvanut jo 13 heittoon, mutta yhdeksäs sija on vain kahden heiton päässä. Seppo Paju on Nissisen takana pelannut tasaista turnausta ja noussut pikkuhiljaa. Perjantain 65:n (-2) jälkeen Paju löytyy sijalta 16.

Päivän suomalaissuoritus oli Pasi Koivun avaus väylällä 17. Koivun kämmenheitto 75-metrisellä väylällä putosi suoraan koriin. Koivu pelasi myös turnauksen parhaan kierroksensa 64 (-3) ja löytyy nyt sijalta 43.

Muut suomalaiset lähtevät lauantain finaaliin seuraavista asetelmista: Arttu Sikanen 39., Juho Parviainen 51., Juho Rantalaiho 55., Lassi Hakulinen 64., Ilari Tuoma 67. ja Nils Iso-Markku 73.

Tulokset
Livelähetys (20:45 alkaen)