AM2 -tourien tulokset

Kaikki alueelliset AM2-tourit on saatu päätökseen. Jokaisella viidestä alueesta pelattiin neljä osakilpailua, ja ne olivat erittäin suosittuja. Yhteensä tourille osallistui 760 pelaajaa yhdeksässä eri luokassa. Kaikkien kilpailujen tulokset löytyvät Kisakoneesta täältä.

Tourin yhteispisteissä on kuitenkin virheitä koskien sellaisia pelaajia jotka ovat pelanneet vähintään kahdessa eri luokassa samalla alueellisella tourilla. Korjattujen tour-pisteiden laskeminen ja varmistaminen vie aikaa, ja ne julkaistaan heti tulosten varmistuttua. Eteläisen AM2-tourin Tammisaaren osakilpailussa on kilpailun lopullisten tulosten varmistaminen kesken. Osa pelaajista on pelannut väärässä luokassa TD:n ohjeistuksen seurauksena ja asiaa tutkitaan. Mahdollisista seurauksista tiedotetaan erikseen.