Seppo Pajulle ensimmäinen pro tour -voitto

Seppo Paju on voittanut Grip EQ Pro Tourin päätösosakilpailun Oulussa. Samalla tämä tarkoittaa, että Paju on turnaussarjan kokonaiskilpailun voittaja ensimmäistä kertaa urallaan. Pasi Koivu jäi Oulussa kolmanneksi ja sarjan kokonaispisteissä toiseksi. Janne Hirsimäki oli Oulun vitonen ja sarjan kokonaispisteissä kolmas.

Grip EQ Pro Tourin kokonaispisteissä huomiodaan kolmen parhaan osakilpailun pisteet. Yhteensä osakilpailuja pelattiin neljä. Seppo Pajulle voittoon riitti kaksi ykkössijaa ja yksi kakkossija.

Päätösosakilpailussa Oulun Meri-Toppilassa Paju pelasi kolmella kierroksella yhteistuloksen 149 (-22) ja voitti Juho Parviaisen yhden heiton turvin. Parviainen ei kilpaillut enää turnaussarjan kokonaiskilpailun voitosta.

Tasapisteistä Pajun kanssa viimeiseen osakilpailuun jäänyt Pasi Koivu jäi jaetulle kolmannelle sijalle ja sijoittui kokonaispisteissä sarjan kakkoseksi. Koivu jäi tuloksellaan 154 (-17) viisi heittoa Pajusta. Sarjan kolmonen oli Oulussa viidennelle sijalle heittänyt Janne Hirsimäki.

Muiden luokkien Oulun osakilpailuvoittajat Jenni Eskelinen (naiset), Tommi Nyberg (Seniorit-40), Jari Niskanen (Seniorit-50), Jukka Karjalainen (Seniorit-60) sekä Kristiina Sylman (Naiset-40) eivät kamppailleet enää kokonaiskilpailun voitosta.