McBeth helposti neljänteen mestaruuteensa, Seppo Paju 39.

Paul McBeth voitti frisbeegolfin maailmanmestaruuden lauantaina Yhdysvaltain Pittsburghissa. Mestaruus oli McBethille jo neljäs peräkkäinen.

McBethin voitto näytti jo hyvin varmalta ennen 9-väyläistä finaalia. Semifinaalikierroksen McBeth pelasi tulokseen 53 (-13), minkä jälkeen johto Ricky Wysockiin oli jo 12 heittoa.

McBethin lopputulos 356 heittoa mikä on huimat 75 heittoa alle ihannetuloksen. Ricky Wysocki jäi viimevuoden tavoin toiseksi, nyt yhdeksän heiton erolla voittajaan. Pronssille heitti Will Schusterick.

Paras eurooppalainen oli jaetulle 7. sijalle pelannut Saksan Simon Lizotte. Seppo Paju jäi kauas kärkitaistelusta ja lopullinen sijoitus oli 39.

Naisten maailmanmestaruuteen heitti kolmannen kerran urallaan Paige Pierce. Toiseksi tullut Sarah Hokom aloitti finaalin tasatuloksessa Piercen kanssa, mutta Pierce onnistui selvittämään finaalin yhden heiton verran paremmin.

Mastersien maailmanmestaruuteen kiri finaalissa Ken Climo. Finaaliin Climo lähti heiton takamatkalta, mutta voitti mestaruuden kolmen heiton turvin. Mestaruus oli Climolle kolmas masterseissa ja avoimen luokan mestaruudet huomioon ottaen jo 15.

Tulokset