Paul McBeth nousi takaisin terävimpään kärkeen

Frisbeegolfin MM-kilpailuiden neljäs kierros torstaina tarjosi kenties odotettuja käänteitä. Kisaa neljällä heitolla johtanut Will Schusterick päästi tuttuja nimiä takaisin mukaan tiukkaan voittotaisteluun. Seppo Pajun terävin vire on edelleen hieman kateissa.

Kilpailua johtaa edelleen Will Schusterick, joka pelasi neljännen kierroksen tulokseen 58 (-8). Sillä tuloksella neljän heiton johto kuitenkin kaventui enää yhteen, kun kakkosryhmässä heittänyt hallitseva kolminkertainen maailmanmestari Paul McBeth pelasi 51 (-15) ja nousi kahdeksan heiton takaa toiseksi.

Myös Ricky Wysocki pysyi voittokamppailussa mukana, vaikka päästikin McBethin edelleen toiseksi. Kolmantena oleva Wysocki pelasi 57 (-9) ja nousi itse nyt yhtä heittoa lähemmäksi, kolmen heiton päähän kisaa johtavasta Schusterickista.

Aivan ulkona voittotaistelusta ei ole vielä Nikko Locastrokaan, jonka ero neljänneltä sijalta kärkeen on 7 heittoa. Simon Lizotte jatkaa parhaana eurooppalaisena viidentenä, 9 heittoa kärjen takana.

Seppo Pajun peli ei neljännelläkään kierroksella sujunut aivan terävimmän kärjen tahdissa, kun korttiin kirjoitettiin 62 (-4). Mitalisijoille Pajun matka on auttamatta liian pitkä, yli 20 heittoa.

Senioreissa Patrick Brown on kasvattanut johtonsa neljän kierroksen jälkeen jo viiteen heittoon, mutta toiseksi on noussut 12-kertainen maailmanmestari, Ken Climo. Ero miesten välillä on viisi heittoa.

Naisissa Sarah Hokom johtaa viidellä heitolla. Toiseksi on kuitenkin noussut hallitseva maailmanmestari Catrina Allen, eikä naisten kamppailukaan ole vielä ohitse.

Kilpailussa on jäljellä vielä viides kierros, semifinaali ja 9-väyläinen finaali. Viides kierros on jo käynnissä (alkoi kello 15:30 Suomen aikaa).

Tulokset
Livetulokset