Seppo Paju putosi tuloslistalla MM-kisoissa

Frisbeegolfin maailmanmestaruuskilpailut jatkuivat Yhdysvaltain Pittsburghissa keskiviikkona. Avoimessa luokassa vuorossa oli Slippery Rock Universityn rata, jolla pelattiin kaksi kierrosta saman päivän aikana.

Seppo Paju lähti Slippery Rockin par 67 -radalle hyvistä asetelmista, vain neljä heittoa kärjen takana avauspäivän jälkeen. Tulostaso heti päivän ensimmäisellä kierroksella oli murskaava ja Pajun 61 (-6) aiheutti tuloslistalla jo pientä laskua sijalle 19.

USA:n Will Schusterick sen sijaan suorastaan murskasi radan ja pelasi hämmentävän 51 (-16). Myös yhdysvaltalaiskolmikko Nikko Locastro (53), Paul McBeth (54) ja Ricky Wysocki (54) tekivät kovaa tulosta radalla.

Toinen kierros pelattiin samalla radalla ja valitettavasti Pajun tulostaso heikkeni vielä hieman lisää. 65 (-2) pudotti Pajun sijalle 33. Matkaa kärkeen on jopa 22 heittoa ja mitaleillekin 16 heittoa.

Will Schusterick jatkoi vakuuttavasti ja oli päivän ylivoimaisesti kuumin nimi. Toinenkin kierros oli loistava 54 (-13). Schusterick johtaa kilpailua nyt neljällä heitolla. Myöskin väkevästi koko päivän pelanneet Ricky Wysocki ja Nikko Locastro jatkavat kärkiryhmässä huomiseen toisena ja kolmantena.

Seurakseen kärkikolmikko saa vielä loistavaa MM-kisaa pelaavan vasta 16-vuotiaan superlupauksen USA:n Eagle Wynne McMahonin. Hallitseva kolminkertainen maailmanmestari Paul McBeth iskee jaetulta neljänneltä sijalta kakkosryhmästä 8 heittoa kärjen takaa.

Naisten luokassa Sarah Hokom pelasi kirkkaasti parhaimman päivän ja nousi johtoon ohi Valarie Jenkinsin. Eroa yhdysvaltalaisnaisten välillä on kolme heittoa.

Mastersien kärkipaikkaa pitävät kutkuttavassa tasatilanteessa Patrick Brown ja Jay Yeti Reading.

Kilpailussa on jäljellä vielä kaksi kierrosta, semifinaalikierros ja 9-väyläinen finaali.

Tulokset