Frisbeepoint Tour jatkuu tiukkana kahden osakilpailun jälkeen

Amatööripelaajien kauden ykköskiertueella eletään jänniä aikoja kahden osakilpailun jälkeen: Advanced-luokassa tilanne elää kiinnostavasti, mutta junioriluokissa kiertueen voitot näyttävät olevan yksissä käsissä. Naisten sarja on vielä täysi arvoitus.

Frisbeepoint Tourin Peurungan-osakilpailu sekoitti Advanced-luokan sijoituspakkaa pahasti. Kolmen kärjessä on nyt verraten tiukkaa, sillä pelaajien sijoitukset kahdessa kilpailussa ovat menneet melkoisesti ristiin. Sarjaa johtaa Kristian Leppä, joka saalisti nyt Peurungassa neljännen sijan Orimattilan kakkossijan jatkoksi. Ensimmäisessä osakilpailussa loistanut Ville Ahokas jäi Peurungassa vasta kahdeksanneksi, mikä pudottaa heinolalaisen kiertueen kärkipaikalta kakkoseksi. Simo Töllikkö, joka epäonnistui Orimattilassa ja voitti Peurungassa, pitää sarjan kolmatta sijaa. Koska kiertueen kokonaispisteisiin lasketaan pelaajan kolme parasta sijoitusta, saanee Töllikkö karistaa avauskisan heikon pistesaaliinsa loppupisteistään pois.

 

Frisbeepoint Tourin Advanced-luokan pisteet 2/4 osakilpailun jälkeen

1. Kristian Leppä 93, 82 = 175

2. Ville Ahokas 100, 63 = 163

3. Simo Töllikkö 18, 100 = 118

 

logo_varjolla

 

Junioriluokissa peli näyttää selvemmältä ykkössijojen osalta. Juniorit 16-luokassa Mikael Hakala jatkoi Peurungassa voitokkaasti ja pitää sarjan kärkipaikkaa selvällä erolla Peurungassa kakkoseksi pelanneeseen Luukas Rokkaseen. Sarjan kolmatta sijaa pitää Topias Korpilahti.

Samoin juniorit 19-luokassa johtopaikka on selvä. Joonas Aholalla on täydet 200 pistettä, Tuomas Autio ja Lauri Dahl pitävät seuraavia sijoja, mutta koska kausi on vielä alussa, on kärjen takana odotettavissa vielä muutoksia kummassakin junioriluokassa.

 

Frisbeepoint Tourin juonioriluokkien pisteet 2/4 osakilpailun jälkeen

 

Juniorit 16:

1. Mikael Hakala 100, 100 = 200

2. Luukas Rokkanen 69, 93 = 162

3. Topias Korpilahti 76,5 80 = 156, 5

 

Juniorit 19:

1. Joonas Ahola 100, 100 = 200

2. Tuomas Autio 87, 78 = 165

3. Lauri Dahl 75, 72 = 147

 

Naisten sarjan tuloksia sekoittaa se, että vain Marika Salmi on osallistunut kumpaankin Tourin kilpailuun ja luonnollisesti johtaa siksi sarjaa – ilman osakilpailuvoittoa. Peurungassa voiton nappasi Heidi Laine selvällä erolla muihin. Laine pitää sarjassa kakkostilaa yhdessä Soile Mutikaisen kanssa. Kummallakin on yksi voitto.

 

Frisbeepoint Tourin naisten luokan pisteet 2/4 osakilpailun jälkeen

1. Marika Salmi 78, 87 = 165

2. Heidi Laine -, 100 = 100

2. Soile Mutikainen 100, – = 100

 

Frisbeepoint Tour jatkuu Keravan Keinukalliossa 27.-28.6.

 

Peurungan osakilpailun tulokset PDGA:n sivuilla.

Frisbeepoint Tourin pisteet 2/4 osakilpailun jälkeen.