Osallistu frisbeegolfin tutkimushankkeeseen

Frisbeegolf on kasvattanut suosiotaan nopeasti eri puolilla maailmaa, mutta siitä on toistaiseksi vähän tutkittua tietoa. Vastaamalla kyselyyn annat arvokkaan panoksesi tuoreen tiedon hankinnassa frisbeegolfista.

843x350_training_center_tutkimushanke

Peurunka ja Jyväskylän Yliopisto ovat käynnistäneet monitieteellisen tutkimushankkeen frisbeegolfista. Tutkimushanke aloitetaan tekemällä Jyväskylän yliopiston ja Peurunka disc golf training centerin frisbeegolfkysely. Kyselyn tarkoituksena on selvittää frisbeegolfin harrastajien profiilia ja harrastusmotiiveja. Lisäksi tarkoituksena on kartoittaa frisbeegolfharrastajien mahdollisia liikuntavammoja, niiden laatua ja yleisyyttä.

Frisbeegolf on kasvattanut suosiotaan nopeasti eri puolilla maailmaa, mutta siitä on toistaiseksi vähän tutkittua tietoa. Vastaamalla kyselyyn annat arvokkaan panoksesi tuoreen tiedon hankinnassa frisbeegolfista.

Lue lisää hankkeesta: http://discgolftrainingcenter.fi/monitieteellinen-tutkimushanke-frisbeegolfista/

Osallistu tutkimushankkeen kyselyyn: http://mrinterview2.ad.jyu.fi/mrIWeb/mrIWeb.dll?I.Project=FRISBEE