Paju voitti frisbeegolfin Euro tour -osakilpailun Kööpenhaminassa

Frisbeegolfin hallitseva Euroopan mestari Seppo Paju on voittanut viikonloppuna Tanskassa pelatun Copenhagen Openin. Ykkössija on Pajulle jo toinen Euro tour -voitto peräkkäin. Neljän heiton päähän kakkossijalle jäivät suomalaiset Jalle Stoor ja Pasi Koivu sekä kotiradallaan pelannut Karl-Johan Nybo.Erityisesti kolmannen kierroksen vahva nousu oli Pajun voiton takeena.

Yhdeksän reiän finaalikierrokselle Paju lähti turvallisen tuntuisessa neljän heiton johdossa, mikä ei kuitenkaan muuttanut jo ennakkoon sovittua pelisuunnitelmaa.

”Lähdin vain jälleen kerran pelaamaan omia heittojani. Halusin uskaltaa pelata aggressiivisesti enkä missään nimessä himmailla.”
Paju on vasta tällä kaudella päässyt Euro tourilla voiton makuun, ja nyt tilillä on jo voittoputki. Paineita jatkon suhteen Paju ei silti suostu ottamaan.

”Voin lähteä entistä rauhallisemmalla mielellä kilpailemaan, kun tiedän pelin toimivan. Eihän minun ole pakko menestyä, joten en aio ottaa siitä paineita.”

Viikonlopun kilpailu oli suomalaisittain menestys. Peräti kahdeksan suomalaispelaajaa mahtui lopputuloksissa kymmenen parhaan joukkoon vain Nybon ja Norjan Espen Møkkelgjerdin rikkoessa rintamaa.

Naisten luokassa Suomen mestari Henna Blomroos tuli toiseksi neljän heiton erolla Camilla Grundéniin Masters-luokassa Ville Piippo tuli kolmanneksi.

Frisbeegolfin Euro tour -jatkuu Tšekin Konopištéssa kolmen viikon kuluttua.

Täydelliset tulokset