Hallituskuulumisia

Vuosikokouksessa Juha Kydöllä vahvistunut hallitus kokoontui tammikuun puolivälissä Helsingissä ensimmäistä kertaa kuluvan vuoden aikan. Tuore hallitus oli paikalla lähes täysmääräisenä, puuttumaan jäi vain Kiril Häyrinen joka jätti eroilmoituksensa samana päivänä. Haluamme koko frisbeegolfliiton hallituksen puolesta kiittää lämpimästi Kiriliä kuluneista vuosista ja toivomme että kevätkokouksessa paikallesi voidaan valita yhtä osaava tekijä!

Järjestäytymiskokouksessa jaettiin mm. roolit uuden hallituksen jäsenten kesken, käytiin lävitse kauden kisakalenteria ja valittiin uudet aluevastaavat.

SFL:n puheenjohtaja Ville Kotamäki vastaa hallituksen lisäksi pro-SM-kisojen koordinoinnista, sääntötulkinnoista, sekä jatkaa Kirilin ansiokkaasti pohjustamaa SFL:n tulevaisuustyötä.

Tapani Aulu jatkaa SFL:n varapuheenjohtajana sekä PDGA:n Suomen maakoordinaattorina. Tapani vastaa tällä kaudella myös erilliskisoihin liittyvistä asioista, toivottavasti Suomeen vuonna 2016 saatavista EM-kisoista, tukien lisäksi myös SFL:n tulevien aluevastaavien toimintaa.

Käsittelimme kokouksessa myös saadut aluevastaavahakemukset. Toisille alueille hakemuksia saatiin useampia, mutta itäiselle alueelle etsitään vielä tekijää ja avoimet hakemukset voi osoittaa toiminnaohjaajalle. Jo löydetyt alueohjaajat haluamme SFL:n puolesta toivottaa tervetulleiksi uusiin rooleihinsa, eli Anita Määräsen pohjoisen, Simo Väisäsen keskisen, Lassi Salmisen läntisen ja Ari Penttalan eteläisen toimialueen vastaaviksi. Ensi töikseen aluevastaavat pääsevät koordinoimaan Am2-tourin kilpailuja omilla alueillansa.

Muiden kisojen osalta kilpailukalenteria työstettiin saatujen hakemusten pohjalta pitkälle hallituksen tapaamisessa, mutta Am1- ja Pro-tourin osalta sovitellaan vielä viimeisiä palasia kohdalleen. Julkaisua voidaan kuitenkin odotella lähipäivinä.

Kilpailupuolella Teemu Malmelin vastaa tällä kaudella lähes kaikesta. Teemun pöydällä ovat pro-tour sekä parigolfin, sekaparigolfin ja joukkuegolfin SM-kilpailut.

Muiden kisojen osalta hallituksen uusin jäsen Juha Kytö vastaa Am1-tourista sekä amatöörien SM-kilpailuista. Lisäksi Juhan roolina on naisten ja tyttöjen aktivoiminen frisbeegolfin pariin, sekä SFL:n junioritoiminta. Näiden toimien ohella Juha tulee hoitamaan yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa.

Tuomo Tanskanen vastaa tälläkin kaudella SFL:n IT-järjestelmistä ja jatkaa mm. Kisakoneen kehitystyötä. Tulevan päivityksen yhteydessä Kisakoneeseen nähdään mm. pelaajakohtaiset seuratiedot ilmoittautumisen ja tulosten yhteydessä. Myös SFL:n kotisivuille on tavoitteena tehdä pieni uudistus kauden aikana.

Saija Lehto jatkaa SFL:n sihteerinä sekä vastaa jäsenrekisteriin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Saijan vastaa koulutus- ja valmennustyöstä, jonka kautta hänet nimitettiin SFL:n edustajaksi Suomen frisbeegolfkouluttajien hallitukseen. Jäsenseurat voivatkin odottaa tämän kautta uusian yhteydenottoja joista ensimmäinen odottaa yhteyshenkilöiden sähköpostissa, koskien #MunLiike-kampanjaa jonka tarkoitus on saada koululaiset liikkumaan enemmän koulupäivän aikana ja vapaa-ajallaan. Kampanjavälineenä on tänä vuonna frisbee (viimevuonna jalkapallo) ja se tavoittaa n. 40 000 yläkouluikäistä kampanjakoulujen kautta. Kampanjaan kuuluu myö yhteistyö kampanjakoulujen ja frisbeeseurojen välillä, joten olkaapa aktiivisia, tässä on hieno tilaisuus demota seuraa ja lajia nuorisolle. Ja jos postia ei ole kuulunut, niin kyselkääpä lisätietoja osoitteesta koulutus@frisbeegolfliitto.fi.

SFL edustaa myös erilaisissa tapahtumissa vuoden aikana. Tule moikkaamaan meitä GoExpoon maaliskuussa! Paikalla on ainakin SFL:n toiminnanohjaaja Teemu Lehtomäki, Ville Kotamäki ja Juha Kytö, sekä liuta muita vapaaehtoisia.

Frisbeeterveisin,

hallitus & toimari

SFL_logo_PNG