Piironen jatkaa toisena frisbeegolfin EM-kilpailuissa

Vuoden 2012 suomenmestari Leo Piironen jatkaa toisena frisbeegolfin EM-kilpailuissa Genevessä. Piironen onnistui toistamaan avauspäivän tuloksensa -11 ja kavensi eroa saksalaiseen Simon Lizotteen, joka johtaa nyt vain yhdellä heitolla tuloksessa -23. Ranskan Sylvain Gouge on kolmantena ja Juho Parviainen jaetulla neljännellä sijalla.

Avauspäivän jälkeen toisena olleen Pasi Koivun kierros ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Heinolalainen putosi tuloksella -6 kuusi sijaa, ja jatkaa kilpailua kahdeksannelta sijalta. Eroa kärkeen on kuusi heittoa.

FINLAND

Naisten luokassa Ellinoora Heikkilän loistava avauskierros ei saanut jatkoa. Päivän tulos +10 pudotti Heikkilän sijalle kuusi, mutta kilpailua johtava Katka Bodová on vain kolmen heiton karkumatkalla. Hannele Määttä on parhaana suomalaisena sijalla neljä.

Ikäluokissa suomalaiset ovat hyvissä asemissa. 40-vuotiaissa Ville Piippo on kolmantena, 50-vuotiaissa Kari Vesala toisena ja 60-vuotiassa Markku Tohni kolmantena. Junioreissa Niko Rättyä siirtyi yksin johtoon. Kilpailu on nyt puolessavälissä, mestarit ovat selvillä lauantaina.

Tulokset:
http://www.pdga.com/tour/event/16717

Kilpailun kotisivut:
http://edgc2014.discgolf.ch/wp/