Paju nousi voittokamppailuun EM-kilpailuissa

SFL uusi logo

Seppo Pajun huikea kolmas kierros nosti hänet mukaan kamppailuun EM-kullasta. Seitsemänneltä sijalta päivän kierrokselle lähtenyt lietolainen kortitti koko kilpailun toistaiseksi parhaan tuloksen -14, joka nosti hänet toiselle sijalle. Simon Lizotte pitää edelleen kärkipaikkaa, nyt kahden heiton turvin tuloksessa -34. Juho Parviainen on kolmantena tuloksessa -31. Neljättä sijaa jakavat Leo Piironen, Pasi Koivu ja Tanskan Karl-Johan Nybo ovat jäänet jo seitsemän heiton päähän kärjestä. Kymmenen parhaan joukkoon mahtuu peräti kuusi suomalaista.

Naisissa ennätystasaista, Eskelinen kärjessä

Naisten luokassa finaalikierroksesta on tulossa jännittävä, sillä johtopaikka on jaettu kolmen pelaajan kesken. Jenni Eskelinen teki perjantaina hienon nousun kilpailun kärkeen pelattuaan kierroksensa par-tulokseen, mutta myös Camilla Jernberg ja Natalie Holloköi onnistuivat kierroksellaan erinomaisesti. Kolmikko on tuloksessa +12. Hannele Määttä on neljän heiton perässä neljäntenä.

Ikäluokissa suomalaiset mitalikannassa

Ville Piippo jatkaa nousuaan 40-vuotiaiden luokassa ja on jo jaetulla toisella sijalla tuloksessa -22. Eroa ykkösenä olevaan Peter Bygdeen on kolme heittoa. Kari Vesala on niin ikään toisena 50-vuotiaissa, ja pitänee paikkansa ellei suuria ihmeitä tapahdu. Eroa on kumpaankin suuntaan kuusi heittoa. Markku Tohnin taival kohti 60-vuotiaiden mestaruuden uusimista otti taas harppauksen eteenpäin hänen kirjattuaan kovan kierroksen +2, joka nosti hänet kärkeen Benjamin Schneiderin ja Charlie Meadin rinnalle. Junioreissa Niko Rättyä taisteli kierroksensa kunnialla tulokseen -3 käytettyään ensimmäiseen väylään harmillisesti 9 (+6) heittoa. Hän on kilpailun toisena heiton Marvin Tetzelistä jääneenä.

Kilpailua on jäljellä vielä yksi kierros.

Kilpailun kotisivut:

http://edgc2014.discgolf.ch/wp/

Tulokset:

http://www.pdga.com/tour/event/16717