Amatööri- ja pro-tourit 2014

Jäsenseuroilla on tulevan kisakauden suunnittelu täydessä käynnissä, ja kentältä on tullut jo lukuisia viestejä ja kyselyjä koskien 2014 kisakalenteria.

Major-tason ja Euro Tourin kisat sekä SM-kisat on julkistettu jokin aika sitten ja nyt ovat vuorossa SFL:n tourit, eli pro-pelaajien ja amatöörien kovimmat kotimaiset kilpailusarjat.  Kuten jo aikaisemmin tiedotettiinm, kilpailupaikkoina jatkavat viime vuotiset kaupungit, joten kaikki pääsevät hakemaan revanssia niin muista pelaajista kuin radoistakin.

Tourit noudattelevat pitkälle viimevuotista rakennetta. Pieniä muutoksia on tulossa, ja näistä tiedotetaan erikseen ennen kiertuiden alkua.

Tämän vuoden amatööri-tour kulkee nimellä Powergrip-tour seuraavalla aikataululla toukokuusta syyskuuhun. Kilpailujärjestys on sama kuin viime vuonna eli Nummelasta aloitetaan ja lopulliset ratkaisut nähdään Vampulassa-

17.-18.5 Nummela
7.-8.6 Kankaanpää
19.-20.7 Oulu
13.-14.9 Vampula

NBDG pro-tour (The Natural Born Disc Golfer Pro Tour) aloittaa myös toukokuussa, mutta kisajärjestys on kääntynyt viime kaudesta päinvastaiseksi. Viime kausi avattiin Kankaanpäässä ja päätettiin Poriin, nyt päinvastoin.

10.-11.5 Pori
24.-25.5 Peurunka
12.-13.7 Turku
9.-10.8 Kankaanpää

Erilliskilpailut

Seuraavaksi kalenteriin aletaan lisätä erilliskisoja. Hakemuksia on jo liiton hallitukselle tullut, ja lisää kaivataan. Kaikki merkit viittaavat siihen, että kilpailijamäärien kasvu jatkuu, joten kilpailuja tarvitaan luonnollisesti myös lisää.

Kunnianhimoinen tavoite on, että jokainen jäsenseura järjestää kauden aikana vähintään yhden SFL:n alaisen kisan – mieluusti enemmänkin. 

SFL:n hallitus ja muut kokeneet kilpailunjärjestäjät avittavat uusia järjestäjiä parhaansa mukaan keskustelufoorumin seurojen hallitusten palstalla. Eli ei muuta kuin joka seurassa aktiivit kasaan ja kisapäivää valitsemaan ja kisaa suunnittelemaan. Muistakaa käyttää kilpailujen hakuun hakemuslomaketta.

Hallitus kokoontuu 9.2. ja silloin laitetaan kalenteriin siihen mennessä haetut kisat.