Kilpailukalenterin rakentaminen käynnissä

Ensi kauden Majorit ovat tiedossa ja EuroTourin haku lopussa. ET-kisojen päivämäärät tiedetään lähiviikkoina ja sen jälkeen päästään räätälöimään kotimaista kilpailukalenteria.

SM-kisojen järjestäjä ja päivämäärä on jo tiedossa: Frisbeegolfin SM-kisat pelataan 4.-7.9.2014 Oulussa Meri-Toppilan radalla.

Kotimaisen kalenterin rakentaminen alkaa tour-kilpailuista. Tänä vuonna sekä pro-tourin että amatööri-tourin isännyydet on tarjottu ensisijaisesti viime vuoden kisajärjestäjille jotta saadaan jatkuvuutta ja järjestäjät voivat aloittaa valmistelut hyvissä ajoin. Vain jos viime vuoden järjestäjistä joku jättää välistä, haetaan tilalle järjestäjä.

Erilliskisoissa liiton tavoitteena on, että jokainen jäsenseura järjestää vähintään yhden SFL:n alaisen kisan kaudella 2014. Päivämääristä ja pelaavista luokista kannattaa etukäteen keskustella SFL:n foorumin seurapalstalla, jotta päällekkäisyydet vältetään ja saadaan kilpailut täyteen. Seurapalstalle pitäisi olla pääsy kaikkien jäsenseurojen hallitusten jäsenillä. Mikäli näin ei ole, ota yhteys toiminnanohjaajaan.