SM 2013 – puolivälin krouvi

Toinen kilpailupäivä valkeni selkeämmissä merkeissä kuin avauspäivä. Lupa oli odottaa kovempia tuloksia, kun pelaajat oppivat pikkuhiljaa rataa paremmin ja osaavat käyttää oikeanlaisia kiekkoja aina tietyillä avauspaikoilla. Miesten avoimessa sarjassa eilisen kärkinimi Juho Rantalaiho (7k) lähti kierrokselle itseluottamusta uhkuen, mutta heti pitkällä ja haastavalla ykkösväylälle bogia korttiin. Jatko hänellä sujui kuitenkin mallikkaasti ja kierrostulos -4. Tämä tulos tiputti miehen jaetulle kolmospaikalle yhdessä Nokian Frisbeeseuraa edustavan Lassi Hakulisen kanssa. Jalle Stoor jatkoi puhdasta peliä ja säilytti kakkospaikan. Hurjimmat luvut korttiin pelasi tänään kuitenkin Oulun Frisbeeseuraa edustava Juho Parviainen, joka saalisti bogeyfree -kierroksen. Yhteensä 11 birdietä ja kahden kierroksen yhteistuloksena -16. Juholle siis kahden heiton johto ennen viikonlopun kahta viimeistä kierrosta.

Naisten puolella Henna Määttä (JyLi) jatkoi vakuuttavaa menoaan pelaten myös saman tuloksen kuin eilenkin. +12 kahden kierroksen jälkeen on neljä heittoa parempi yhteistulos kuin kakkosena majailevalla Anna Elolla. Nokian Frisbeeseuran Ellinoora Heikkilä nousi kolmanneksi ohi Vilja Huldenin pelattuaan kahdeksan yli parin. Tällä sektorilla ei siis mitään kovin mullistavia yllätyksiä ole ainakaan vielä näkyvissä.

Nuorimpien junioreiden sarjassa eli Juniorit-16 on tahti ollut hurjaa. Nuoremman ikäluokan pelaajat paukuttivat kovia lukemia perjantain kunniaksi. Niko Rättyä pelasi -6 ja siirtyi kärkeen ohi Ville Ahokkaan, joka hänkin pelasi mukavasti miinukselle saavuttaen tuloksen kaksi alle parin. Myös kolmanneksi noussut Markus Pöysti pelasi miinukselle peräti kolmen heiton verran.

  Naiset-40

 1. Riina Kotamäki +40 (+17)
 2. Nina Kiminki +41 (+18)
 3. Tuija Jaako +44 (+23)

Seniorit-40

 1. Jouni Leskinen -5 (-2)
 2. Kai Vesa -4 (-1)
 3. Sami Väisänen -4 (0)

 Seniorit-50

 1. Ville Kotamäki +6 (+6)
 2. Ari Österlund +10 (+8)
 3. Mikael Sundman, Seppo Kuikka, Harri Hynönen +11

 Seniorit-60

 1. Markku Tohni +5 (+2)
 2. Kauko Laitala +15 (+2)
 3. Göran Nordström +18 (+8)

Tulokset kokonaisuudessaan Kisakoneesta.