EuroTour #2 – Vilna

Vuoden 2013 Eurotourin toinen osakilpailu pelattiin Vilnassa, Liettuassa. Odotettavissa viime viikonlopun tapaan oli menestystä sinivalkoisten silmälasien läpi katsottuna. Mukaan ei ollut ilmoittautunut aivan yhtä suurta määrää pelaajia kuin Hollantiin, mutta keväisessä säässä pelattiin noin viidenkymmenen pelaajan voimin. Suurin kiinnostus kohdistui avoimeen sarjaan, missä oli mukana tukku suomen kärkikaartia. Jo lauantain ensimmäisen pelipäivän jälkeen näytti siltä, että Jalle Stoor on menossa kohti vakuuttavaa voittoa. Sunnuntain virallisia tuloksia saatiin odotella pitkään ja tänne pohjolaan ne saapuivatkin vasta maanantain puolella. Finaalipäivä ei tuonut suuria muutoksia kärkikahinoihin. Jalle vei vakuuttavasti avoimen sarjan voiton (-20) ja nappasi taskuunsa mukavat viikkorahat. Kuuden heiton päässä (-14) kakkospaikasta Helsingin oma poika Miko Fyhr pelasi tiukan taiston Nils Iso-Markkua vastaan, joka lopulta taipuikin yhden heiton turvin. Sinivalkoisten huimaa panosta täydensi neljänneksi sijoittunut Ville Piippo. Huippusuoritus kokonaisuudessaan, neloisvoitto Pohjolaan.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät osoitteesta http://www.pdga.com/tournament_results/101076

Toiminnanohjaaja,
Teemu Lehtomäki