Kiertueet keräävät kisailijat kesällä

Kesä 2013 näyttää poikkeuksellisen lupaavalta kilpailukiertueiden osalta. Sekä amatööreille että pro-pelaajille on saatu jälleen kiinnostavan näköinen paketti haastavia ratoja ja hyvistä järjestelyistä tuttuja seuroja, ja tänä vuonna ounastellaankin ennätysosanottoa SFL:n kilpailuihin Suomessa. Kiitos tour-sponsoreiden on loppupoteissa tänäkin vuonna maineen lisäksi mammonaa parhaille.

Frisbeepoint on nyt kolmatta vuotta peräkkäin ottanut suojiinsa amatöörien kiertueen, joka alkaa Nummelan yksipäiväisellä kevätkisalla 11.5. Harjun radalla. Sen jälkeen pelataan kaksipäiväisiä rutistuksia ympäri Suomen Kankaanpäässä, Oulussa ja Vampulassa tasaisesti pitkin kesää. Kiertueen voittajat ratkeavat elo-syyskuun vaihteessa.

Uusi frisbeealan toimija Fierce Disc Golf on tukemassa pro-pelaajien touria. Fierce Pro Tourilla on vain kaksipäiväisiä kilpailuja, ja kisaradat ovat haastavimmasta päästä. Kiertue alkaa Kankaanpäästä kesäkuun alussa, jatkuu Turussa ja Peurungassa elokuussa ja päättyy Porin kauniilla kirjurinluodon radalla syyskuun alussa.

Kesän kalenteriin voit tutustua täällä.