Palkataan toiminnanohjaaja

Suomen frisbeeliitto hakee toiminnanohjaajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia, sisältäen mm. kilpailutoiminnan koordinoinnin, tiedottamisen, sekä toimimisen SFL:n yhteyshenkilönä kisajärjestäjien suuntaan. Tulet myös uutisoimaan frisbeeskenen tapahtumia niin jäsenistölle kuin valtamedioillekin. Tarvittaessa demoat frisbeegolfia erilaisissa yleishyödyllisissä liikuntatapahtumissa. Lisäksi valmistelet ja esittelet hallituksen kokouksiin liittyvät aineistot ja osallistut myös itse kokouksiin. Mitä kaikkea muuta tehtäviisi kuuluu, siitä voimme sopia tarkemmin keskenämme.

Edellytämme sinulta:

  • Tunnet lajin ja sen säännöt.
  • Pystyt auttamaan ja neuvomaan isojenkin kilpailujen järjestäjää.
  • Pystyt ottamaan annettuja tehtäviä vastaan ja tekemään töitä itsenäisesti.
  • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Myynti- ja markkinointihenkisyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle osa-aikaista työtä 33 h kuukaudessa ja palkkaa 400 eur/kk. Työsuhteesi alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen kalenterivuoden loppuun, sekä siitä eteenpäin jatkuva toistaiseksi, molempien osapuolten niin halutessa.
Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@frisbeegolfliitto.fi, 1.3.2013 mennessä.