Schusterick otti toisen voittonsa USDGC:ssä

Will Schusterick on ottanut kauden toisen Major-voittonsa ja myös toisen USDGC-tittelinsä vuoden 2010 voittonsa jatkoksi. Willin ja toiseksi tulleen Ricky Wysockin kamppailu kävi tiukkana loppuun saakka, mutta Will kesti paineet paremmin kokeneempana voittajana. Josh Anthon tuli kolmanneksi.

Finaalikierros oli äärimmäisen tasainen, ja useampi pelaaja mursi -10-rajan. Muiden pelatessa huipputasolla ei Jussi Meresmaalle keskinkertainen -7 riittänyt kuin kahdeksanteen sijaan lopputuloksissa. Tamperelainen putosi finaalissa neljä sijaa alaspäin. Muutkaan suomalaiset eivät onnistuneet parhaalla tavalla. Ainoastaan Jalle Stoor ja Leo Piironen pitivät pintansa. Jalle paransi peliään tuloksella -6, ja yhteistuloksella -16 espoolaisnuorukainen löytyy sijalta 29. Piironen onnistui peräti -10 arvoisesti ja nosti sijoitustaan. Hän löytyy sijalta 32.

Arttu Sikanen toisti ensimmäisen kierroksen -5 ja tuli Piirosen kanssa tasoihin, kun taas Miko Fyhr ja Seppo Paju joutuivat toteamaan OB-linjat liian tiukoiksi päivän tasoon nähden. Fyhrille tulos +5 ja Pajulle +2 finaalikierrokselta.