USDGC:ssä tiukkaa, Meresmaalla huono päivä

Jussi Meresmaa ei onnistunut toisella kierroksella säväyttämään keskiviikon veroisesti, vaan kortitti tasolleen heikon tuloksen -4. Sillä heltiää sijoitus kympin sakissa, eikä mitään ole vielä menetetty. Vuonna 2010 Meresmaa onnistui nousemaan samankaltaisesta tilanteesta finaalin ykkösryhmään epäonnistuttuaan niinikään toisella kierroksella. Yleisesti tulostaso on edellisvuosia kovempi helpotetun OB-säännön vuoksi eikä erojen ottaminen ole täten yhtä helppoa kuin aikaisemmin.

Kärjessä on edelleen tiukka taisto, kun karsinnan kautta mukaan mahtunut Josh Anthon jakaa ykköstilaa Ricky Wysockin kanssa. Nikko Locastro on vain kahden heiton päässä kolmantena ja hänen perässään hengittää Will Schusterick, joten kärkinelikko ei ole kenellekään yllätys.  Päivän nousijoita olivat Dewan Owens ja Paul McBeth, jotka paransivat tulostaan viidellä heitolla tulokseen -17, jolla irtoaa paikka kuudentena. Myös Philo Brathwaite ponkaisi mukaan peleihin kahdeksan heiton parannuksella ja nousulla sijalle 14.

Suomalaiset hyvissä asemissa

Meresmaan pitäessä suomalaiskärkeä hänen takanaan käydään edelleen korkeatasoista taistelua hyvistä sijoituksista. Seppo Paju jatkoi tasaisia otteitaan ja kortissa on kelpo tulos -13, ja parannustakin tuli yhden heiton verran ensimmäiseen kierrokseen nähden. Myös Jalle Stoor ja Arttu Sikanen jatkavat kolmenkympin sakissa. Jallella etenkin oli tulospäivä ja -7 korttiin toiselta kierrokselta. Miko Fyhr ja Leo Piironen toistivat edelliskierroksen tulokset ja jatkavat aivan kelpo otteita maailman hienoimpana pidetyssä kilpailussa.