Nils Iso-Markun peli kulkee

Yksi holari, bogie free -kierros sekä jääkylmä lähipeli tekivät tehtävänsä ja nostival Nils Iso-Markun mukavaan kolmen heiton johtoon. Tulokset 53 ja 54 ovat päivän parasta peliä selvästi, toisena kärkkyvä Jukka Leinonen on seuraavana tuloksilla 55 ja 55. ”Putteriheitot ja perus Teebird-draivit ovat jiirissä”, Iso-Markku toteaa vaatimattomaan tapaansa. Sarjan näennäistä kärkipaikkaa pitävä Juho Parviainen on jaettuna kolmantena puttiinsa itsevarmuutta keränneen Kalle Savosen kanssa. Sateen piiskaama Vampulan par 58 -rata ei ollut tänään Pasi Koivulle suosiollinen, mutta tämänhetkisten sijoitusten perusteella hän on vielä sarjan voitossa kiinni. Mikäli Parviainen kuitenkin voittaa, pitää Koivun sijoittua neljän parhaan joukkoon ottaakseen sarjavoiton. Myös Iso-Markulla on teoreettiset mahdollisuudet sarjan voittoon, mutta se vaatisi Parviaisen neljättä tai huonompaa sijaa sekä Pasi Koivun tippumista seitsemättä sijaa alemmaksi. Jännitys jatkuu yön lepäämisen jälkeen.

Marko Timonen on kiinni mastereiden voitossa, grandmasterien ykkössija on Markku Tohnin. Naisten sarjassa kilpailutulokas Ellinoora Heikkilä johtaa Janiina Gustafssonia kolmen heiton turvin.