Vampula sinetöi pro-pelaajien kiertueen

Frisbeeliiton Pro-Tour saadaan päätökseen viikonloppuna Vampulassa. Yhteensä 115 pelaajan pro-luokka ei ole vielä ratkennut, sillä Pasi Koivun ja Juho Parviaisen kesken käytävä lopputaisto on vielä täysin auki. Hienoinen etu on Koivulla, jolla on vasta kaksi kilpailua alla ja näin mahdollisuus kasvattaa pistesaalistaan 293 pisteeseen. Parviaisen maksimisaldo ei voi enää nousta yli 273:n edes voitolla.

Mastersien kärki on toistaiseksi Sami Väisäsen hallussa, mutta Marko Timosen pisteisiin on tulossa roima korotus, koska hänellä on vasta kaksi kilpailua alla, ja voitolla hän voi nousta vielä koko tourin ykköseksi.

Grandmasterien tilanne on täysin auki, sillä kukaan ei ole käynyt yhtä kilpailua enempää. Samoin on naisten luokassa. Vampulassa ei siis kisata vähemmästä kuin voitosta.