Frisbeepoint-Tour huipentuu lauantaina

Amatöörien vuoden ykköskiertue, valtavan suosion saavuttanut Frisbeepoint Tour pelataan lauantaina päätökseen Lahden kiperistä ob-linjoistaan tutulla Mukkulan radalla.

Ennen viimeistä osakilpailua tilanne on äitynyt tiukaksi etenkin Advanced Amateurs  -luokassa, ja näyttääkin siltä, että voittajan ratkeamista saadaan odotella aivan viimeisille väylille. Varsinkin kun tiedossa on arvaamaton rata ja hermoja raastavat panokset kyseessä, ei sijoituksia voi pitää varmoina ennen viimeisiä putteja. Nyt kilpaillaan kauden voitosta, ja kilpailu on Mikko Laihosen ja Juho Vähätalon kesken äärimmäisen tiukka. Lisäksi palkintosijoissa ovat vahvasti kiinni Lassi Hakulinen, Kalle Laakso ja Jani Mäkelä.

Intermediate -luokassa vain Henri Perälän tippuminen sarjapisteiltä kokonaan muuttaisi voittajasuosikin asemaa. Perälän jäljessä muista sijoista Lahdessa taistelevat Harri KotomäkiJanne KinnunenAntti Koivula ja Jukka-Pekka Rusila.

Junioriluokassa Jukka-Pekka Pulakan sarjavoitto näyttää todennäköiseltä, mutta Otto Järvinen voi hyvällä sijoituksella ja Pulakan epäonnistuessa vielä nousta voittoon.

Soile Mutikaisen voitto ja Kati Järvisalon kakkossija ovat jo ennen Lahden kilpailua varmistettu.