EM-kilpailut alkaa Englannissa

Englannin Colchester isännöi tämänvuotisia Euroopan mestaruuskilpailuja. Neljän päivän aikana rata kierretään neljästi ja voittajat kruunataan lauantaina Euroopan mestareiksi seuraaviksi kahdeksi vuodeksi. Essexin vehreät puukujat, idylliset lammet ja loputtomat niityt tekevät pelistä juhlaa. Puitteet ovat mahtavat kansainväliselle arvokilpailulle, kuten odottaa sopii.

Suomen joukkue on siirtynyt kokonaisuudessaa kilpailualueelle ja odottaa huomenna keskiviikkona alkavaa koitosta innolla. Suomella on tänä vuonna erittäin iskukykyinen joukko kisoissa  ja mitalitoiveet ovat siteä myöten korkealla. On silti kovan työn takana voittaa Eurooppalaiset kärkinimet, kuten avoimen luokan Tanskan Karl Johan Nybo,  Saksan Simon Lizotte tai Mastereiden Sveitsin Stephan Müller.

Suomen joukkueessa mukana ovat:

Avoin

Markus Mäntylä

Markku Nirkkonen

Lasse Keränen

Jere Rosenqvist

Markus Pohjolainen

Erno Väyrynen

Juho Parviainen

Juhani Vainio

Teemu Malmelin

Tapani Aulu

Arttu Sikanen

Ville Piippo

Jukka Leinonen

Mikko Ylätalo

Sami Poimala

Masters

Jouni Leskinen

Patrik Ekström

Tomi Nieminen

Kimmo Lindholm

Ari Penttala

Kari Vesala

Kenneth Wiberg

Petri Määränen

Kai Vesa

Grand Masters

Seppo Kuikka

Dennis Barman

Marko Timonen

Juniorit

Lassi Hakulinen

Jasper Fröberg

Leevi Liitti

Naiset

Anna Elo

Senior Grand Masters

Markku Tohni

 

Kilpailun kotisivut

Tuloksia PDGA:lla