SM-viikko alkaa Nokialla

Kotimaisen frisbeegolfskenen ehdoton ykköstapahtuma, SM-kilpailut, alkaa Nokian keskusurheilupuistossa tällä viikolla. Kilpailun järjestäjät, Nokian frisbeeseura ja Innova Europe, ovat tekemässä tämänvuotisesta tapahtumasta jälleen ikimuistoisen kilpailun radalla, jonka taltuttamiseen kykenevät vain kovimmat. ”The Beastia” ei suotta ole kehuttu parhaaksi ja vaikeimmaksi frisbeegolfradaksi Suomessa.

Tänäkin vuonna kisoihin pyrki enemmän pelaajia kuin mitä mukaan mahtui.  Nokialla nähdäänkin ehkä tähänastisista SM-kisoista kovatasoisin, kun yhteensä 168 pelaajaa kahdeksassa eri luokassa pelaavat neljän päivän ajan voittaakseen himoitun SM-tittelin. Avoimessa sarjassa on tänä vuonna entistäkin enemmän sähköä, kun kauden aikana menestys on jakaantunut tasaisesti monelle eri huippupelaajalle. Tuore MM-kisojen sensaatio, avoimen sarjan kuudenneksi sijoittunut Seppo Paju saa vastaansa nousukuntoiset Pasi Koivun, Jalle Stoorin ja Arttu Sikasen monen muun kauden aikana osaamista väläytelleen pelaajan lisäksi. Masters-, Grandmasters- ja etenkin juniorisarjoista odotetaan tiukkoja. Kohtaako monivuotinen naisten sarjan valtias Anne Matilainen tänä vuonna voittajansa? Mitalien kohtalo ratkeaa sunnuntaina päätöskierroksella, johon odotetaan kaikkien aikojen suurinta kotimaisen kilpailun katsojaryntäystä.Tapahtuma on yleisölle maksuton.

SFL seuraa kisoja keskiviikosta sunnuntaihin kotisivuillaan sekä facebookissa!

Katso frisbeegolfin ja radan esittely

Kilpailun kotisivut

Ensimmäisen kierroksen lähtöajat

Pelaajan muistilista

Aikataulu