MM-kisat käynnistyvät Charlottessa

Frisbeegolfin  MM-kilpailut 2012 käynnistyvät tänään Yhdysvaltain Charlottessa. Samaan aikaan käydään sekä amatöörien että pro-pelaajien kipailut yhdeksässä pro-luokassa sekä 16:ssa amatööriluokassa. Maailmanmestaruutta puolustaa USA:n Nathan Doss, 25,  joka on kerännyt jo kolme titteliä nuoresta iästään huolimatta. Suomea edustamaan matkasi hallitseva Suomen mestari Seppo Paju, joka lähtee parantamaan viime vuotista sijaansa 32.  Ruotsista edustajia runsaasti.

Viikonlopun aikana on käyty lämmittely- ja näytöskilpailuja, kuten sekaparigolf sekä pituus- ja puttikilpailut. Pituuskilpailun voitti Jeremy Koling huimalla tuloksella 211 metriä. Paju oli kilpailun 17. heitettyään 142 metriä.  Sekaparien kilpailun voittivat Paul Ulibarri ja Catrina Allen. Ruotsalaisparit Jessica Edvardsson ja Henrik Wahlman sekä  Ragna Bygde ja William Gummesson olivat parhaimmat ei-amerikkalaiset sijalla 10.

MM-kilpailujen tuloksia ja lähtöajat