Frisbeegolfin pro-tour Tammisaareen

 

Tammisaaren EIF Discgolf isännöi kauden kolmatta frisbeegolfin pro-tour -osakilpailua Västerbyn hiihtokeskuksen frisbeegolfradalla tänä viikonloppuna. Ekenäs Energi Open toimii myös esikisana vuoden 2013 SM-kisoihin valmistautuville pelaajille. Kahden päivän aikana pelattava kilpailu kerää suomalaisia huippupelaajia ympäri Suomen haastamaan Tammisaaren omat lahjakkuudet. Kaksinkertainen Suomen mestari Jesse Heinonen ja vuoden 2011 pro-tour -voittaja Pasi Koivu saavat kovan vastustajan kotiradallaan pelaavasta Dick Lampisesta, joka keräsi menestystä viime viikonloppuna Karjaan Raaseporin Helmi -kilpailussa sijoittumalla toiseksi Pasi Koivun jälkeen.

 

Edellinen tourin kilpailu Jämillä taittui niukasti Pasi Koivun hyväksi, joten hänellä on nyt hyvät saumat nousta sarjan kärkeen ja viimeistellä voittonsa Vampulassa, kun sarjan kakkonen Miko Fyhr jättää Tammisaaren kilpailun väliin. Sarjan avauksessa Oulussa hyvin pelannut ja sarjaa johtava Lasse Keränen on varmasti tänäkin viikonloppuna vahvasti mukana kärkikamppailussa.

Mastersissa keulamies Sami Väisänen pelaa jo tourin kolmatta kilpailuansa, mutta Marko Timonen ja Mika Vainio voivat vielä nousta sarjan kärkeen pelaamalla tour loppuun voitokkaasti.

 

Lauantaina avoimen sarjan ryhmät aloittavat ensimmäisen kierroksensa klo 11.15 ja muut sarjat aamulla klo 8.00. Sunnuntain päätöskierrokset alkavat klo 9.00 ja 12.15. Tapahtumaan on yleisölle vapaa pääsy.