Mäntylä tippui kärjestä, Swärd nousi mukaan taistoon

Markus Mäntylän huono alku päivälle ei hellittänyt toisen kierroksen kuluessa. Muutamia huippuputteja kierroksellaan upottanut Mäntylä joutui tyytymään tulokseen 65, jolla hän putosi tuloslistassa sijalle 17. Kärjessä tapahtui muitakin muutoksia:  Cale Leiviska, Anders Swärd ja Devan Owens jakavat johtopaikan ennen kolmatta kierrosta. Parhaan suomalaispelaajan titteli on tällä hetkellä Leo Piirosella, Jalle Stoorilla ja Pasi Koivulla, jotka jatkoivat oivallisia otteitaan erittäin hanakassa puhurissa.  Kolmikko löytyy kilpailun kymmenen parhaan joukosta. Päivän onnistujiin voidaan lukea myös Seppo Paju, joka paransi peräti kahdeksalla heitolla eilistä tulostaan 69. Saman verran peliään huononsi amerikkailaispelaaja Paul McBeth, jonka peli tuntui hakevan uomiaan koko kierroksen ajan.

Sunnuntain cut-raja on tällä hetkellä tuloksessa +9, eli 135 heittoa. Huominen sade sää nostanee rajaa jonnekin +14 tuloksen hujakoille.

Tulokset PDGA:n sivuilla.