Mäntylä lyö kiilaa jenkkitähtien rintamaan

Mäntylä pysyi ykköskortissa huomiselle

Suomen Markus Mäntylä lähtee SDGO:n toiselle kierrokselle hienosti ykkösryhmässä USA:n tähtipelaajien hallitsemassa kilpailussa. Mäntylä piti kierroksen päättyessä ykköstilaa kauan tuloksellaan 58, ja vain Nathan Doss, Dewan Owens ja Anders Swärd pääsivät uhkaamaan Mäntylän kärkeä jääden kuitenkin tasatulokseen. Ykköstilan valtasi kuitenkin karmean pitkälle heittävä Will Shusterick, joka räiski tuloksella 55 selvään johtoon. Hänen kierrokselleen sattui muutamia virheitäkin, mutta paljon paremmaksi on vaikea pistää.

Kärkipelaajien kierrosten alkaessa Järvan radalla oli jo tuulisempaa ja yleinen tulostaso jäi aavistuksen odotettua vaisummaksi. Moni huippupelaaja, kuten Avery Jenkins (64) , eivät saaneet parasta pelistään irti ja nähtiin myös harvinainen puttiralli Dave Feldbergiltä (61). Birdie kääntyi tuplabogiksi, mitä tuskin Davelta tullaan ihan heti todistamaan.

Miko Fyhr pelastaa par:in

Muut suomalaistoivot ovat hienosti kärjen tuntumassa. Miko Fyhr ja Jalle Stoor (60) sekä Pasi Koivu (61) lähtevät kierrokselle kolmosryhmästä. Raja sunnuntain kierrokselle on tuloksessa 66, mutta tilanne elää vielä kahden päivän ajan. Moni romahdus kääntyy onnistumiseksi ja päin vastoin. Sääennuste lupaa mukavia pelikelejä perjantaille, lauantaille pelotellaan rankkasateella ja myrskytuulella.