SDGO kerää suomalaishuiput Tukholmaan

Suomalaiset haastajina

Tänä vuonna Euroopan kovatasoisimmaksi kilpailuksi voi huoletta nimetä Tukholman vuotuisen SDGO:n, joka on täksi vuodeksi kohotettu Major-tasoiseksi. Lähes kaikki suomalaiset huippupelaajat Seppo Pajusta Jalle Stooriin ovat mukana haastamassa maailman kärkeä, muiden muassa USA:n Dave Feldbergia ja Nikko Locastroa. Pelaajia on kilpailussa yhteensä 168 kahdessa luokassa, avoimessa ja naisissa. Neljän kierroksen jälkeen sunnuntaina voittaja on selvillä, viimeiselle kierrokselle pääsee 72 parasta. Suomalaisia on mukana peräti 52 pelaajaa.

Järvan radalle tärkeä näyttö

Rata on pääosin vanha tuttu Järvan frisbeegolfpyhättö, mutta muutama reikä on yhdistetty pitemmäksi. Tuttuun tapaan trimmatut nurmikot, huippuhienot korit ja pitkät tiimatot tarjoavat pelaajille parasta, mitä eurooppalainen frisbeegolfkulttuuri voi tarjota.  Kilpailu on tärkeä käyntikortti myös radan tulevaisuudelle, joka uhkaa jäädä kaupungin kaavoittaman hautausmaan alle.

Suomen frisbeeliitto raportoi kilpailusta päivittäin.