Mikko Ylätalo johtaa Oulussa

Mikko Ylätalo löysi puttikunnon kilpailuun.

Oululainen Mikko Ylätalo johtaa Oulun Powergrip Pro-Tour -kilpailua ensimmäisen pelipäivän jälkeen ennen Juho Parviaista. Loistavaa puttipeliä esittänyt Ylätalo lähti ensimmäisen kierroksen jälkeen neljän heiton takaa-ajoasemasta ja kakkosryhmästä Parviaisen johtaessa kilpailua, mutta toisella kierroksella vaikea tuuli ja epäonnikin vei Parviaisen tuloskunnon heikompaan. Ylätalon kierrokset 58 ja 53 (111) antavat kahden heiton etumatkan Parviaiseen. Kolmannella sijalla on Lasse Keränen yhteistuloksessa 117, ja takana on erittäin tiukka kamppailu kolmannesta sijasta.

Masterseissa johtopaikkaa pitää odotetusti Jari Niskanen, mutta hänen johtonsa on niukka kolme heittoa ennen Sami Väisästä. Grandmastersien kärkeä pitää Seppo Hänninen.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina.

Kaikki tulokset