Pro-pelaajien kiertuekausi alkaa Oulusta

Oulun Hiironen on tämän vuoden ensimmäinen kisarata PDGA:n pro-pelaajille suunnatulla kiertueella. Kilpailu alkaa lauantaiaamuna, jolloin n. 60 pelaajaa aloittavat mittelön Powergrip Pro-Tour -osakilpailun voitosta.  Perjantaina käytiin perinteinen lämmittelykilpailu parigolfin muodossa. Vaikka moni etelä-suomalainen huippupelaaja jätti kisamatkansa tekemättä, tulee kilpailusta kovatasoinen. Ennakkosuosikkeina pidetään helsinkiläistä Miko Fyhriä sekä kotiradallaan epäilemättä vahvoilla olevaa Juho Parviaista.

Hiirosen jälkeen kilpaillaan Jämillä, sitten Tammisaaressa.Vampulan metsäinen frisbeegolflabyrintti ratkoo lopulliset Pro-tour-voittajat syyskuun alussa.

Oulun osakilpailun tuloksia voi seurata kisakoneessa.

Kilpailun kotisivut: http://www.bscdiscgolf.com/pro-tour/etusivu/