Tali Openissa taistellaan tuulessa

Tali Open 2012 on tuulen ja myräkän kilpailu. Kahden päivän aikana vain harva pelaaja on pystynyt alittamaan par-tuloksen 69; parhaimapana heistä kahden kierroksen jälkeen on nuori Markus Pohjolainen, joka lähtee viimeiselle kierrokselle ykkösenä tuloksessa -2. Kakkosena kilpailussa on helsinkiläinen Miko Fyhr, joka onnistui pitämään kakkostilansa lauantain tuulessa ja on tuloksessa -1. Erittäin haastava rata ei ole päästänyt pelaajia helpolla, joten tulokset ovat painuneet monella odotettua huonommiksi.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen johdossa oli Kalle Savonen, joka ei saanut tuulisesta Talin radasta otetta lauantaina ja putosi tuloslistassa kärjen tuntumasta. Viimeiselle kierrokselle ykkösryhmään nousi vahvaa comebackia muutaman vuoden tauon jälkeen tekevä Timo Pursio tasaisella pelillä ja varmoja otteita esittänyt Antti Heikkilä. Ykkösryhmä lähtee kierrokselleen klo 13.00 sunnuntaina.

Masterseissa ykköspaikkaa pitää Kai Vesa, joka johtaa selvällä erolla Marko Timosta ennen viimeistä kierrosta. Ennakkosuosikin viittaa kantava Kari Vesala vesala on viidentenä. Edelle ykkösryhmään nousivat sekä Ari Penttala että Tomi Nieminen. Naisten sarjaa johtaa Anna Elo neljän heiton erolla Sofie Sandströmiin, joka ei pystynyt pitämään johtoa puhurissa.

Kaikki tulokset Tali Openin sivuilta.