Kankaanpää aloitti kilpakauden

 

Kalle Savonen. Kuva: Jari Huotari

Kankaanpään Viidentienristeyksen radalla järjestetty Ei-pääsiäiskisa keräsi kilpailijoita huimat 124, mitä voidaan pitää merkkinä lajin suosion räjähdysmäisestä kasvusta myös kilpakentillä. Lumien vasta sulettua ja kevään ehkä vasta varoitellessa itsestään eivät kelit vielä houkutelleet pelaajia. Suurin innostus tuli pelaamisesta itsestään pitkän talven jälkeen.

 

Kilpailussa käytiin mittelöä kuudessa eri sarjassa ja kilpailijoita oli kerääntynyt hyvin ympäri Suomea. Avoimessa sarjassa pienenä ennakkosuosikkina lähtenyt Tapani Aulu (Tomoottajat) ei pystynyt parhaimpaansa TD:n töiden vietyä peliterän ja unet, mutta on silti tyytyväinen tulokseen: ”järjestin hyvät kisat, enkä pelannut ihan surkeasti paljosta hommasta huolimatta”, Tapani jättää murehtimatta. Avoimen sarjan voitti Kalle Savonen (7k), joka pelasi itsensä tarpeeksi hyviin asemiin ensimmäisellä kierroksella, jonka turvin hän saattoi vähän möhliäkin toisen kierroksen aikana.

 

Kilpailun parhaasta suorituksesta vastasi Juho Vähätalo (Tomoottajat), joka pommitti tuloksen 49 toisella kierroksella. Tulos on kuusi heittoa parempi kuin seuraavaksi paras kierros koko kilpailussa. Birdie-joukkoon mahtui vielä Hole-in-one väylällä 17, joten sillä kierroksella meni kaikki nappiin. Ylivoimainen Intermediate Amateurs -sarjan voitto Vähätalolle.

 

Advanced Amateur -sarjan vei tasaisella pelillä 7k:n Kalle Laakso ja naisten sarjan vei Nina Kiminki (NFS) hyvän toisen kierroksensa ansiosta.

Tulokset ja pelaajat Kisakoneessa.