Meresmaa kärjen tuntumassa Kööpenhaminassa

Jussi Meresmaa. Kuva: Jari Huotari

Jussi Meresmaa kamppailee voitosta Tanskan Kööpenhaminassa EuroTourin osakilpailussa. Meresmaa on toisena tuloksessa -17 ja vain heiton päässä kotiradallaan pelaavasta KJ Nybosta. Kolmantena on frisbeegolf-guru Dave Feldberg heiton päässä Meresmaasta. Myös Seppo Paju on pelannut hienosti ja on tuloksessa -11, ja sijoituksella neljä hän pääsee pelaamaan sunnuntaipäivää ykkösryhmässä.

Masters-sarjassa Kari Vesala pelaa ailahtelevasti ja on vasta sijalla kahdeksan. Voittoihin tottunut Vesala ei ole vielä löytänyt pelivirettään parhaalla mahdollisella tavalla. Grandmasters-sarjassa Marko Timonen on hienosti ykkösenä ennakkosuosikki Derek Robinsin edellä. Eroa on vain yksi heitto. Juniorisarjassa Lari Koivunen näyttää vievän kilpailun selvällä marginaalilla. Ero toisena olevaan Henrik Wilhelm Löflundiin on kertynyt jo 19 heittoa.

Kilpailu jatkuu tänään täydellä kierroksella ja finaalilla.

www.cphopen.dk/