Feldberg voitti Kööpenhaminassa

Dave Feldberg. Kuva: Henry Lehto

Dave Feldberg on voittanut Kööpenhaminan EuroTour-osakilpailun yhden heiton marginaalilla tanskalaiseen KJ Nyboon. Paras suomalainen oli odotetusti Jussi Meresmaa, joka päätti kilpailunsa kolmanteen sijaan. Päivän hienoin nousu nähtiin ruotsalaiselta pituusheiton ex-maailmanennätysmieheltä Christian Sandströmiltä, joka ehkä edellispäivänä ME:n menetettyään keräsi kaiken kiukun sunnuntain ensimmäiselle kierrokselle ja vetäisi päivän parhaan tuloksen 51. Sillä irtoaa mukava 1071 rating ja lopputuloksissa kolmas sija Meresmaan kanssa.  Hallitseva Suomen mestari Seppo Paju oli kovassa porukassa hienosti viides.

Masters-sarjassa Kari Vesala paransi peliään sunnuntaina ja nousi jakamaan viidettä sijaa Otfried Derschmidtin kanssa. Ruotsin Dan Johansson voitti. Grandmasters-sarjassa Derek Robins kiristi tahtia ja nousi ohi Marko Timosen, joka sijoittui lopulta toiseksi. Lari Koivunen piti muut juniorit helposti takanaan ja voitti kisan suurella marginaalilla seuraavaan. EuroTour jatkuu Tali Openissa kolmen viikon päästä.

Kaikki tulokset Kööpenhaminasta.